Frakt och order: 

 

Beställer gör du enklast på mail:

info@bikestyle-racing.se 

Ange namn + adress + telefonnummer om varan skall skickas med bussgods. 

Nytt från 2010. Bussgods har ett busspaket som kostar 99kr i frakt. Detta paket passar bra till drivpaket t.ex. Max 5 kg och 20*30*37,5cm. 

Frakt sker i huvudsak med bussgods eller posten vid mindre försändelser som t.ex tankpads och tändstift. Med bussgods sänder jag mot efterkrav = du betalar inget i förskott utan löser ut hos ditt närmaste bussgodsombud. Vill du spara på efterkravsavgiften (70kr) går det givetvis bra att betala i förskott. 

Billigare småvaror går som postförsändelser och kräver då förskottsbetalning eller Paypal. Då blir frakten riktigt billig. Tankpads och tändstift t.ex.

Riktlinjer för fraktkostnad f.o.m 100101

Efterkrav/postförskottsavgift tillkommer på 70 kr på nedanstående priser. Skrymmande pris gäller  om längd + omkrets är över två meter. ( Skrymmande är t.ex. däck, depåstöd för styrkrona och depåstöd för enkelsving)  

Paket Kilo Kr vikt Kr Skrymmande
1 115 160
5 140 199
10 180 256
15 220 312

Ex) En tankpad t.ex kostar 39kr att skicka med posten under förutsättning att varan betalas i förskott. Jag använder PayPal eller bankkonto. Vid Paypal betalning tillkommer 5% på totala ordersumman, vilket gör 8 kr extra på en tankpad. Dock ett säkert sätt för dig som inte gillar insättning direkt på bikestyles konto. Maila gärna om du har frågor.

Ex) Ett däck går ej som skrymmande. Två däck går däremot som skrymmande.

Ex) Ett set med depåstöd (10kg) går ej som skrymmande. Däremot går depåstöden för enkelsving (10kg) som skrymmande.

Beställningar som inte hämtas ut faktureras på hela kostnaden för frakt tur och retur till min leverantör utomlands + en administrativ avgift på 150kr. Beställningarna IP loggas och falska sådana kommer att polisanmälas.

(Coolast hittills är killen som sommaren 2006 åkte offroad i spöregn och åskväder från Söderstälje för att hämta däck. Vi spände fast dom på toppboxen... 50 mil t.o.r. :-)

Order under 150kr expideras inte.

 

M.v.h

Michael

 

 

 

 

 

Bikestyle-Racing.se © 2006-2012 • info@bikestyle-racing.se