Om mig och Bikestyle Racing:

 

Tanken med Bikestyle Racing är att erbjuda ett mindre urval av bra motorcykelprodukter till pressade priser. Dessutom finns en mängd produkter som kan plockas hem på beställning. Tyvärr har jag ingen möjlighet att lista samtliga, då det rör sig om över 600 A4 sidor med mc-tillbehör från två huvudleverantörer.

Som sporthojsåkare har jag sedan den lyckliga premiärturen 1998 intresserat mig för allt runt och omkring motorcyklar. Jag har sedan dess tillbringat åtskilliga timmar varje vecka på att söka av nätet efter motorcykeltillbehör och stylingprylar. Detta resulterade i att jag i slutet på 2006 startade Bikestyle Racing. På denna enkla hemsida kommer du att kunna ta del av en del av den erfarenheten.

Till vardags jobbar på "labbet" på Sandvik Detta innebär m.a.o. att jag har Bikestyle Racing som sidosyssla baserat utifrån mitt egna genuina motorcykelintresse. Största delen av Bikestyle Racings uppdateringar och mailkommunikation sker på kvällar och ibland nätter.

Flera kunder har frågat hur jag kan hålla så pass låga priser och svaret är: Ingen lokalkostnad, ingen personalkostnad, ingen e-handelskostnad (endast domänkostnad på ca 450kr/år), inte särskilt stora lagerkostnader - även om jag försöker ha storsäljarna hemma - och slutligen låga påslag på de produkter jag säljer. Jämför t.ex Airblades vindrutor, tankpads, tändsstift, kedjebrytare eller depåstöd.

Bikestyle Racing har således ingen butik utan säljer endast via hemsidan. Men ni får givetvis gärna komma förbi här i Sandviken och hämta på plats efter överenskommelse.

Enklast når du mig på 

info@bikestyle-racing.se

Min ambition är att försöka svara dig inom 0-3 dagar. Jag har tyvärr inget mobilnummer tillgängligt med respekt för min fritid. Tidigare kunde folk ringa när som helst, vilken dag som helst.

Ha en bra dag!

/ Michael 

Bikestyle Racing, Smedsgatan 3A, 81130 Sandviken.

Innehar F-skattsedel

Bikestyle-Racing.se © 2006-2013 • info@bikestyle-racing.se